Hur man hittar rätt Stetson-keps

28 oktober 2022
Helen Johansson

editorial

Välj rätt Stetson-keps för dig

En Stetson-keps är mer än bara ett modeuttryck. Det är ett sätt att leva. När du köper en Stetson-keps letar du inte bara efter vilken keps som helst – du letar efter den perfekta representationen av vem du är. Med så många olika stilar och material att välja mellan, hur kan du då vara säker på att du väljer rätt?

image

Välj rätt utifrån rätt klimat

Det första du behöver tänka på är vilket klimat du kommer att bära din keps i. Om du bor i ett varmt och torrt klimat vill du ha en keps som är tillverkad i ett material som andas bra och håller huvudet svalt. En ullkeps är kanske inte det bästa valet i det här fallet. Omvänt, om du bor i ett kallare klimat kanske du vill ha en ullkeps som hjälper dig att hålla huvudet varmt

Tänk sedan på vilka aktiviteter du kommer att göra när du bär din keps. Om du ska rida hästar eller arbeta på en ranch vill du ha en tuff och tålig keps som klarar en del slitage. Om du å andra sidan bara letar efter något att ha på dig på stan kanske du vill ha något som är lite mer elegant

Slutligen bör du ta hänsyn till dina personliga preferenser. Tycker du om kepsar som sitter tätt eller löst? Föredrar du kepsar med kort eller lång brätte? Vilken typ av färg vill du ha? När du har tagit hänsyn till alla dessa faktorer bör du ha en mycket bättre uppfattning om vilken typ av Stetson-keps som passar dig.

När du köper en Stetson-keps finns det tre viktiga saker att ta hänsyn till: klimat, aktivitet och personliga preferenser. När du väl har tagit hänsyn till alla dessa tre saker blir det lätt att hitta rätt keps. Så ge dig ut och hitta den perfekta kepsen för DIG!

Fler nyheter